Keshilla bukurie 22 Janar 2021

3 gjëra që gratë franceze nuk bëjnë KURRË pas të 30-ve, sekretet e vogla të elegancës së përjetshme

Keshilla bukurie

Nuk bëjnë operacione ose injektime për të parandaluar rrudhat dhe ndryshimet e moshës:

Duajeni veten dhe trupin tuaj!" Kjo moto e jetës, të cilën shumë gra franceze e kanë adoptuar, duhet të ndiqet nga të gjithë ne. Ndërsa gratë në vendet e tjera, të cilat janë mbi moshën 30 vjeç, luftojnë fort kundër ndryshimeve të lidhura me moshën me ndihmën e injeksioneve të bukurisë, gratë e Francës janë të sigurt se edhe pamja më tërheqëse nuk mund të zëvendësojnë kurrë tiparet e inteligjencës dhe karakterit.

Nuk i ndajne problemet e tyre me shoqet:

Gratë moderne franceze kanë mënyra aktive të jetës, që do të thotë se nuk u kushtojnë aq shumë kohë miqve dhe daljeve së bashku. Vajzat nga Parisi dhe Marseja që vlerësojnë kohën e tyre dhe kanë mësuar të gjejnë një mënyrë për të dalë nga kjo situatë - në vend që të ankohen për njëri-tjetrin për burrat e pakujdesshëm dhe bosët e ashpër, ata kalojnë kohën e tyre të lirë sa më të lumtur, duke shijuar kënaqësi të thjeshta dhe, nëse është e nevojshme , duke iu drejtuar psikologëve për ndihmë.

Nuk ndjekin trended e fundit:

Komoditeti dhe shëndeti vlerësohen mbi gjithçka tjetër për gruan moderne franceze - takat stiletto janë zëvendësuar prej kohësh me atlete në Paris. Këpucët e tenisit, megjithatë, nuk i ndalojnë gratë franceze të qëndrojnë "si zonja" - nëse është e nevojshme, ato thjesht veshin taka për të punuar ose për të dalë.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor