Showbiz 18 Janar 2021

Si të qëndrojmë në formë si Meghan Markle, të gjitha sekretet e dukeshës

Showbiz

Dukesha e Sussex është një nga anëtarët më në formë të familjes mbretërore. Dhe për këtë nuk duhet të falënderojë vetëm gjenetikën e mirë, por nuk edhe regjimin e shëndetshëm që ndjek prej shumë viteve ku përfshihen meditimit yoga, aaktiviteti fizik dhe të ushqyerit të kujdesshëm. Ja se si 39-vjeçarja qëndron në formë të mirë gjithmonë:

KARDIO për mendjen:  Meghan u angazhua në një praktikë të përditshme meditimi në 2014 në kulmin e famës së saj. Një vit më vonë ajo shkroi për mënyrën se si në fillim e kishte parë rutinën e saj dy herë në ditë nga 20-minuta “tronditëse”, por që shpejt u bë ajo që ajo e përshkroi si “qetësinë që tronditi botën e saj

NJË MENDJE E SHËNDETSHME: Ndërsa Meghan gjithmonë bën kohë për stërvitje, ajo e sheh atë më shumë si një mënyrë për të mbajtur trupin dhe mendjen e saj të shëndetshme, sesa të përqendrohet në arritjet fizike. "Të jesh aktive është meditimi im lëvizës," shpjegoi ajo një herë. Por ushtrimi i saj kryesor fizik vjen nga praktikimi i yogas.

USHQE SHPIRTIN: Meghan ka qenë gjithmonë shumë e hapur për të miratuar një ekuilibër për të ngrënë. Në të kaluarën ajo hante një dietë kryesisht vegane gjatë javës, por ishte gjithnjë e kujdesshme për të inkurajuar fansat e saj të kënaqeshin pak kur ata donin ose kishin nevojë të dilnin herë pas here për të ngrënë dhe jashtë duke e thyer regjimin. Ashtu si me të gjitha këshillat e saj të mirëqënies, kur bëhet fjalë për ushqimin, Meghan është një adhuruese e vëmendjes dhe moderimit. "Unë kurrë nuk dua të ndjehem e privuar. Nuk është një dietë; është një stil jetese ”, ka shpjeguar ajo kohë më parë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor