Astroliving 14 Janar 2021

Urani kthehet në pozcionin e duhur më 14 janar dhe na lajmëron për shumë kujdes

Astroliving

Çdo vit, në janar, Urani riniset për të kryer funksionet e veta, por çdo herë ndryshe. Në 14 Janar 2021, për shembull, rinis ‘transmetimin’ me Marsin shumë pranë (dhe shumë konfuz) për të garantuar ekuilibrin gjatë ndryshimeve.

Dhe Urani, në momentin fatal do të jetë në kuadraturë me Jupiterin dhe Saturnin, me pak fjalë, më mirë të jeni të kujdesshëm për ato që do të bëni sepse mund të rrezikoni të merrni vendime pa i dhënë vetes kohën e duhur për të kuptuar, për të qenë të sigurt që të mos shkoni kundër fatit, kundër rregullave që mund të bëjnë ndryshimin. Me pak fjalë, yjet sinjalizojnë nevojën reale për kujdes, maturi, në çdo aspekt, që të mos bëni gabime.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor