Showbiz 14 Janar 2021

Surprizë dhe për Duamin; Albani dhe Miriam Cani publikojnë këngën dedikuar djalit

Showbiz

Në vitin 2017 Albani dhe Miriam Cani publikuan këngën dedikuar vajzës së tyre të parë Amelie.

Nuk vonoi aq shumë tani ka edhe një këngë për fëmijën e dytë, djalin e tyre duam.

Përpara se të dëgjoni këngën ky ka qënë dhe dedikimi i Miriamit në ditën e tij të lindjes

"Gëzuar ditëlindjen tënde të parë dashuria ime.
Këtë këngë të thjësht por të sinqertë mami e këndoi me shumë dashuri.
Një dhuratë me tinguj zemre për ty.
Te dua Duam", shkruan Miriami.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor