Keshilla mode 5 Janar 2021

3 truke mode nga princeshë Diana, fashionistat e sotme do t’i vlerësojnë shumë

Keshilla mode

Asimetria: Diana rrallë mbante veshje të gjata me dekolte të hapur. Në të njëjtën kohë, ajo zgjidhte veshjet asimetrike me një shpatull, si ky fustani më  poshtë:

Mëngët e fryra: Mëngët e fryra u demonstruan për herë të parë në variacione të ndryshme nga Diana në vitet 1980. Princesha kishte shpatulla të gjera por ajo nuk kishte frikë të vishte bluza të shkurtra, me mëngë, fustane me mëngë dhe të gjitha llojet e veshjeve të clat theksonin krahët!

Thonjtë e kuq: Duket se nuk ka asgjë të veçantë në manikyrin e kuq, por sipas protokollit mbretëror, mbretëreshat duhet vetëm të lyejnë thonjtë me ngjyra natyrale. Manikyri i kuq i Dianës demonstroi guximin e saj dhe tregoi pikëpamjen e saj për jetën të cilën ajo e përshkroi në një nga intervistat e saj duke thënë, "Unë nuk shkoj sipas një libri me rregulla, sepse unë jetoj me zemër dhe jo me mëndje.”

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor