Femijet 3 Dhjetor 2020

Bëni kujdes nga rosaku që ndodhet në vaskën e fëmijëvë tuaj; Të gjitha papastërtitë mblidhen aty

Femijet

Rosat e lezetshme të gomës janë ndoshta një nga lodrat më të njohura të banjës për fëmijë. Është e vështirë të besosh se ndonjëherë këto lodra, që janë mjaft të pafajshme nga jashtë, mund të jenë rosa të shëmtuara që mund të paraqesin një kërcënim real për fëmijët tanë. Gjithçka ka të bëjë me anën e errët të rosave të gomës që në të vërtetë nuk i shohim.

Nëse ato do ti prisni në dy pjesë do të shihni të gjithë papastërtinë që kanë brenda!

Problemi më i madh është se kur fëmijët lahen kanë qef ti shtypin rosat dhe të nxjerrin ujin që kanë brënda gjë që bashkë me ujin nxjerr dhe papastërtitë e tjera. Ky ka qënë rasti i një fëmije i cili është infektuar nga këto baktere dhe ka shkuar në spital.

Bëni kujdes, gjithmonë lodrat e vaskës duhet të jenë pa hapsira në të cilat mund të futet uji dhe të qëndrojë për kohë të gjatë!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor