Showbiz 28 Nëntor 2020

Duhet të zgjedhi vetëm 2 familje por cilat janë ato; Mbretëresha Elisabeth në dilemë për festën e Krishtlindjeve

Showbiz

Kush e kishte menduar që do të vinte një ditë dhe mbretëresha Elisabeth do të detyrohej të zgjidhte midis familjes. Do të duhet ta bëjë këtë gjë pikërisht në Krishtlindjen e këtij viti. Sipas urdhërave të Kryeministrit të Anglisë festat nuk duhen kaluar më shumë e shumë persona në të njëjtën shtëpi ndaj dhe Elisabeta duhet të zgjedhe vetëm 2 familje për ta shoqëruar.

Sipas mediave, Princi Edëard dhe familja e tij do të jetë një nga dy familjet e përzgjedhura në ‘flluskën e festës’ së Mbretëreshës. Princi i Wessex është më i vogli nga katër fëmijët e Mbretëreshës dhe Princit Philip. Mbretëresha është veçanërisht e afërt me gruan e Edëard, Sophie.

Por me patjetër që familja tjetër do të jetë dhe djali i saj Charles dhe nipi Ëilliam sëbashku me fëmijët. Një ndryshim për këto të fundit pasi i kalojnë festat me familjen e Kate!

Deri tani nuk ka një lajmërim zyrtar nga familja mbretërore.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor