Showbiz 28 Nëntor 2020

Si shtëpia e “Babagjyshit”; Pema dhe zbukurimet e Xhemit qënkan më të bukurat

Showbiz

Këtë vit pamë që shumë personazhe të njohur vendosën të vinin pemën e Vitit të Ri që në nëntor. Ndoshta prej situatës stresuese që kemi kaluar apo dhe nga qefi i madh i fëmijëve, zbukurimet filluan shumë më parë se sa normalja.

Nga të gjithë personazhet enjohur që na treguan pemen e tyre të Vitit të Ri, Xhemi Shehut nuk ja kalon asnjëri!

Të gjitha zbukurimet, dritat dhe lodrat në shtëpinë e saj qënkan mahnitëse! Hidhini një sy:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor