Astroliving 20 Nëntor 2020

Një epokë e re dhe pozitive po fillon; Ja pse astrologjia parashikon që 2021 do të jetë më i mirë

Astroliving

Ka disa lajme të mira nga ky vit i ri i cili do të vijë për gati 1 muaj e gjysmë. Mesa duket sipas parashikimeve të astrologjisë ka disa detaje të cilat mund të tregojnë që do të ndodhin përmirësime.

Dy planete po afrohen së bashku në të njëjtën pikë në qiell. Kemi Jupiterin dhe Saturnin. Astrologët e quajnë këtë lidhje të fortë sepse hera e fundit kur ndodhi ky bashkim në Ujor ishte fillimi i viteve 1400. Ndërsa hyjmë në këtë cikël mundësish dhe inovacioni, do të thotë se jemi para një kapitulli të ri.

Saturni do të qëndrojë tek Ujori për gati tre vjet dhe Jupiteri për një vit. Pastaj në vitin 2023, Plutoni do të hyjë në Ujor, ku do të qëndrojë për 20 vjet. Megjithëse nuk ka asnjë provë, duke pasur parasysh se ka kaq shumë planete që lëvizin nëpër Ujor, ne mund të themi me besim se kjo epokë e re dhe pozitive më në fund po fillon.

Energjia e Ujorit ka të bëjë me tërësinë dhe fokusi i saj është e mira më e madhe. Duke filluar nga viti 2021, ne mund të presim përfshirje, diversitet dhe largim të energjive negative.

Hera e fundit që Saturni u zhvendos përmes Ujorit ishte nga shkurti 1991 deri në maj 1993. Kjo periudhë pa fundin e aparteidit në Afrikën e Jugut, trazirat e Rodney King dhe gruan e parë kryeministre të Kanadasë. Gjithashtu gjatë kësaj kohe, interneti u bë i disponueshëm për përdorim komercial dhe pati një milion kompjuterë me internet. Hera e fundit që Jupiteri ishte në Ujor ishte nga janari 2009 deri në janar 2010. Në atë periudhë Barack Obama u inaugurua si presidenti i parë zezak i Shteteve të Bashkuara dhe u krijua Bitcoin.

Eklipset sjellin kohë ndryshimi. Ato ndodhin kur dielli, hëna dhe Toka rreshtohen, dhe në shumë mënyra, ato japin mësime për planetin tonë. Nga maji i vitit 2020 deri në janar të vitit 2022, do të kemi eklipse në Binjakë dhe Shigjetarë, që do të thotë se temat e këtyre shenjave do të mbizotërojnë.

Shigjetari ka të bëjë me zgjerimin, potencialin dhe çfarë është e mundur, por gjërat janë të mundshme vetëm nëse i besojmë, kështu që kjo energji është e lidhur me besimet tona.

Energjia e Binjakëve ka të bëjë me kuriozitetin, humorin dhe argëtimin, por vetëm se ky është mësimi nuk do të thotë se do të jetë e lehtë. Nëse jemi të gatshëm të marrim detyrën, ato do të ndryshojnë besimet tona, të hapim zemrat tona, të mësojmë nga njëri-tjetri dhe të argëtohemi!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor