Astroliving 14 Nëntor 2020

Nuk keni frikë nga asgjë përveç DASHURISË; Këto shenja horoskopi janë beqarë sepse i urrejnë angazhimet

Astroliving

Peshqit

Shenjë që e pëlqen dramën dhe shpesh kërkon tu provojë të tjerëve që jeta është…thjesht një dramë. Kanë frikë të dashurohen pasi mendojnë se në fund do përfundojnë të lënduar.

Luani

E shmang lidhjen pasi nuk e pëlqen refuzimin. Kjo është arsyeja përse nuk fillojnë një lidhje të re.

Shigjetari

Është shumë i hapur me personat që e rrethojnë dhe kjo e bën që të lëndohet dhe të pendohet. Për këtë arsye përpiqet të mbrojë veten, ndonëse nuk e ka në natyrë që të mendojë shumë.

Demi

Është shenjë shumë e ndjeshme dhe e vërteta është se kur ke shumë emocione, lëndohesh më shpejt.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor