Pijet 13 Nëntor 2020

Çaji ideal për ditët e ftohtë që lufton kollën dhe gripin, nga LIVING

Pijet

Kolla nuk konsiderohet gjithnjë si problem shëndetësor, megjithëse në disa raste mund të tregojë praninë e problemeve ose infeksionit. Kollitja është një refleks natyror për pastrimin e fytit dhe rrugëve të frymëmarrjes. Nëse kolla nuk largohet brenda pak ditëve, atëherë duhet të shkoni tek mjeku. Trajtimet kundër kollës që realizohen në kushtet e shtëpisë janë përhapur shumë, sidomos për fëmijët, pasi këto trajtime natyrale nuk kanë efekte anësore si medikamentet farmaceutike.

Tani në kohën e pandemisë cajrat në dimër nuk bëjnë asgjë tjetër përvec se mirë. Më poshtë keni një recetë të thjeshtë nga LIVING:

1 qitro 

1 limon 

1 shegë (lëngu dhe disa kokrra) 

10 kokrra aronia 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor