Keshilla bukurie 2 Nëntor 2020

As i gjatë dhe as i shkurtër, ky model i ri flokësh i shkon TË GJITHËVE

Keshilla bukurie

Pasi të shihni fotografitë do kuptoni se këtë model e keni parë në shumë e shumë personazhe të njohur. Nuk quhet as i shkurtër por as tepër i gjatë. Gjatësia mesatare e cila i shkon të gjithë personave.

Atyre që i kanë flokët e holla ja tregon më të dendura. Atyre që i kanë me kaçurrela ja tregon më bukur dhe atyre që i kanë flokët e dendura i shërben për ti dhënë formë fytyrës.

Emri i këtij modeli që rikthehet në 2021 është clavicut  dhe ka ardhur nga SHBA. Emri ka një kuptim pasi gjatësia është deri tek klavikula.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor