Femijet 27 Tetor 2020

Halloween po afron; 6 ide si të vishni fëmijët këtë vit nga Living

Femijet

Në fund të këtij muaj, në datat 30 dhe 31 festohet dita e Halloweenit . Emri i Halloween është interpretimi modern i All Hollows’ Eve të Irlandës, apo Dita e të gjithë Shenjtorëve. Kjo festë tepër e lashtë mbërriti në SHBA së bashku me emigrantët irlandezë.

Shenja dalluese e Halloween-ve është kungulli, e cila e ka prejardhjen në ShBA. Por ama arsyeja e përdorimit të kungullit me vrima me pamje të jashtme të frikshme dhe njëkohësisht të bukur rrjedh gjithashtu nga koha e Keltëve. 

Kjo është një nga festat më të bukura sidomos për fëmijët, të cilët trokasin derë më derë për të mbledhur ëmbëlsira dhe karamele. Nëse ende nuk keni një ide për të veshur fëmijët tuaj Living ju ndihmon me disa krijimi të revistës ndër vite:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor