Showbiz 22 Tetor 2020

Neps gjatë shtatzënisë kishim dëgjuar, po kjo e Olta Bokës qenka ndryshe

Showbiz

Trupi ndryshon përgjatë dhe pas shtatzënisë, por në rastin e Olta Bokës ndryshon edhe oreksi.

Po po, oreksi ose më mirë nepsi! Olta nuk kursehet të ndaj me ndjekësit kënaqësitë dhe vështirësitë që i sjellë të qenit nënë, por ka ndarë edhe një problem që mesa duket është i ri për të dhe ndoshta e ndjejnë shumë vajza që janë bërë nëna.

Për Oltën, pas shtatzënisë kanë filluar dëshirat për të ëmbla dhe jo njëherë në ca kohë, por tërë kohën dhe s’ lë më për asnjë.
“Nuk kam qenë kurrë tip ëmbëlsirash. Me ditë t’i kisha në shtëpi dhe s’më shkonte ndërmend t’i haja. Pooor pas shtatzënisë tani i grijjjj! Cfarë ka ndodhur me muaa?”, - shkruan Olta.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor