Astroliving 15 Tetor 2020

Mos i besoni asnjëherë; Këto shenja astrologjike kanë shumë mundësi të jenë tradhtarë

Astroliving

-Dashi: Si një shenjë konkurruese dhe dinamike dashi ka shumë mundësi të largohet nga lidhja për një tundim të momentit. 34 % e personave të kësaj shenje pranuan se kanë tradhtuar.


-Binjakët: Kjo shenjë preferon lidhjet e shkujdesura dhe prandaj nuk është çudi që 31% e tyre kanë tradhtuar. 


-Luani: i dashuron dramat dhe 36% e tyre ka pranuar se ka tradhtuar.


-Shigjetari: Shigjetari është një shenjë shumë ekstroverte dhe ka shumë mundësi të lënë një lidhje, nëse gjejnë dikë më të mirë. 23% e tyre pranon se ka tradhtuar.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor