Keshilla mode 7 Tetor 2020

Si të zgjidhni jakën e bluzave, bazuar në formën e gjoksit tuaj

Keshilla mode

Ndonjëherë një ndryshim i vogël mund të jetë si nata dhe dita, dhe kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për modën. Sot, ne jemi duke u përqendruar në dekolte, dhe më konkretisht, se si mund të zgjedhim llojin e duhur të dekolteve dhe sipas trupit.

Jaka e rrumbullakët:

Ky është një dizajn klasik. Është afër qafës dhe kryesisht vë në dukje fytyrën dhe shpatullat tuaja. Krijon iluzionin e gjoksit më të madh dhe një qafë më të shkurtër.

Për kë rekomandohet:

Gratë me qafë të gjatë dhe fytyra të holla, si dhe ato me shpatulla të gjera ose me gjoks të mesëm ose të vogël, mund të përfitojnë nga kjo dekolte sepse ndihmon në nxjerrjen në pah të bukurisë së tyre natyrore.

Jaka katrore:

Kjo dekolte është gjithmonë një mundësi e mirë për të shtuar një prekje të veçantë, argëtuese në veshjen tuaj. Përveç kësaj, forma e saj katrore mund të ndihmojë në krijimin e një kontrasti, i cili mund të përdoret për të nxjerrë në pah format tuaja.

Për kë rekomandohet:

Ky dizajn është perfekt për vajzat me gjoks më të madh sepse zbulon mjaft lëkurë pa treguar shumë. Mund të përdoret gjithashtu për të dhënë përshtypjen se keni një qafë më të gjatë ose shpatulla më të gjera pasi e gjithë ideja pas saj është pikërisht të krijoni këtë lloj kontrasti midis gjoksit dhe qafës.

Jaka V:

Ky është një model tradicional që favorizon të gjitha llojet e trupit, por gjithmonë duhet të merrni parasysh thellësinë e vijës së qafës.

Për kë rekomandohet:

Një qafë V është ideale për gratë me gjoks të vogël që duan të tërheqin më shumë vëmendje në fytyrat e tyre, ndërsa një qafë V më e theksuar do të zgjasë bustin e grave me gjoks më të madh.

Jaka e këmishës:

Ky është mbase stili më tradicional në listë dhe i përshtatet të gjitha llojeve të trupit. Nëse dëshironi të arrini një pamje klasike, femërore që ka edhe një nuancë elegance, ky është opsioni i duhur.

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor