Kujdesi per trupin 6 Tetor 2020

3 sekrete të vogla që do të zgjidhin problemet e depilimit me brisk

Kujdesi per trupin

Brisku është zgjidhja më e lehtë dhe e shpejtë kur nuk kemi kohë të shkojmë tek estetistja. Shpesh kjo zgjidhje e shpejt kthehet në problem, pasi lë shenja, gjak dhe acarim. Këto 3 sekrete të vogla do t’ju mundësojnë që mos të ndodhin më probleme të tilla:

1. Depilohuni me drejtim nga poshtë, pastaj sipër. Do të parandalojë gunga dhe djegie.

2. Depilohuni pas dushit për të minimizuar acarimin e lëkurës. Avulli hap poret tuaja në mënyrë që të depiloheni lehtësisht.

3. Përdorni balsam flokësh në vend të kremit për depilim nëse ju ka mbaruar.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor