Keshilla bukurie 14 Shtator 2020

Mjaft me veshjet; “ Madame Chic” ju tregon të kultivoni mendjen si Parisienët

Keshilla bukurie

Është e vërtetë që Francezët shquhen për të veshurit bukur dhe me klas, por më e rëndësishmja është që kultura e tyre është po njësoj e njohur dhe me vlerë.

Këto janëDisa këshilla nga “Madame Chic” për të kultivuar mendjen njësoj si francezët:

-Mos lejoni të humbisni nga ana intelektuale.

-Sfidojini qelizat gri ditë pas dite.

-Lexoni ose dëgjoni libra audio sa më shumë të

mundni.

- Shikoni sa më shumë filma.

- Abonohuni në ndonjë gazetë për artikuj

specialë dhe kritikë.

- Bëhuni mbështetës i arteve, çfarëdo arti që ju

tërheq vëmendjen.

- Pasuroni fjalorin dhe regjistrohuni në ndonjë

nga blogjet e përshtatshme për këtë.

- Shikoni pak televizor. Sa më pak të shihni, aq

më pak do t’ia ndieni mungesën.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor