Orakulli i kuzhinës 10 Gusht 2020

Keni gabuar gjithë jetën, ju mjafton një qepë për të skuqur vezën perfekte

Orakulli i kuzhinës

Na ka ndodhur të gjithëve që të shohim filma ose foto dhe të mendojmë:-“Si e skuqin vezën në mënyrë kaq perfekte?!”

Epo duket se ka një zgjidhje dhe qenka më e lehtë se sa mendonim të gjithë! Do t’ju duhet vetëm një qepë!

Ju mund të bëni një vezë të skuqur të përkryer të rrumbullakët, pa blerë ndonjë pajisje ose vegël speciale - gjithçka që duhet të bëni është të prisni një unazë nga një qepë dhe ta vendosni vezën brenda brenda.

Ndiqni hapat si në fotografinë më poshtë:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor