Kujdesi per trupin 24 Qershor 2020

Kofshë që fërkohen gjatë verës? Tani nuk është më problem, kjo është zgjidhja

Kujdesi per trupin

Në ditët e nxehta të verës na ndodh që shpesh kur veshim fustane ose funde, këmbët në pjesën e kofshëve na bashkohen dhe me kalimin e ditëve nga fërkimi ato dhëmbin.

Për të evituar këtë problem që është i përhapur shumë dhe e bën verën një nga stinët më të bezdisshme kemi zgjidhjen për ju!

As pudër as niseshte por thjesht një antidjersë roll-on!


Rrëshqitja e deodorantit në kofshët e brendshme vepron si një lubrifikant, që do të thotë se kofshët tuaja thjesht do të rrëshqasin me njëra-tjetrën.

Për më tepër, kjo metodë vazhdon të funksionojë edhe pasi deodoranti të jetë tharë plotësisht.

Ekzistojnë një numër metodash të tjera që njerëzit përdorin për të trajtuar këtë problem, duke përfshirë spërkatjen me dry shampo ose me vazelinë për të minimizuar fërkimin dhe parandaluar djersën, por ajo me deodorant shihet si me efikase për momentin!

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor