Astroliving 19 Maj 2020

5 karakteristikat që e bëjnë Demin shenjën më TË FORTË të horoskopit, pse të gjithë duan t'i ngjajnë

Astroliving

Shenja e Demit është shenjë e Tokës e sunduar nga planeti Venus. Eshtë shenja e zellshme e zodiakut, reflektuese, e ekuilibruar dhe e aftë të punojë gjithmonë seriozisht duke respektuar angazhimet e marra.  Duke qenë shenja e pranverës (21 Prill – 20 maj), ai simbolikisht përfaqëson pjellorinë e tokës, fekondimin, lulëzimin. Kjo është arsyeja pse ai është i lidhur me të gjitha mitet në lidhje me Nënën-perëndeshë të pranishme në çdo traditë të lashtë fetare.

5 karakteristika tipike të të lindurve nën shenjën e Demit

Konkretizimi
Ata janë njerëz konkretë, praktikë, me këmbë në tokë dhe kanë tendencë të marrin pozicione konservatore në jetën e përditshme. Në fakt, atyre nuk u pëlqejnë ndryshimet, ata preferojnë të jenë pika referimi.

Këmbëngulja
Ata që lindin nën shenjën e Demi janë të durueshëm për të ndjekur një qëllim, veçanërisht në punë. Në fakt, ata zbatojnë planet e tyre derisa t’i përfundojnë me sukses.

Durimi
Ata janë njerëz jashtëzakonisht të durueshëm edhe kur fati është i pafavorshëm për ta, në fakt ata dinë të presin me qetësi dhe të fillojnë përsëri kur situata të jetë e favorshme.

Besnikëria
Si në dashuri, njerëzit e Demit janë gjithashtu shumë besnikë ndaj miqve dhe do të bënin gjithçka për ta. Por mjerë ata që mashtrojnë ose tradhtojnë besimin e tyre, pasi ata nuk falin lehtë!

Krenaria
Po, ata janë njerëz me një krenari të madhe që mund të mbajnë atë brenda tyre dhe kur të lind nevoja ta shprehin atë. Në fakt, shpërthimet e zemërimit të tyre janë shumë intensive.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor