Pjata kryesore 1 Prill 2020

Lazanja me bukë tosti; e shijshme dhe e shpejtë

Pjata kryesore

Vezët rrahini bashkë me gjizën, vajin, jogurtin, pluhurin për pjekurina dhe pak kripë.

Në këtë përzierje kalojeni secilën rriskë tosti e më pas renditini në një tavë.

Sipër rriskave të bukës shtroni fletët e proshutës e mbi to kaçkavallin e grirë në rende.

Mbi të shtroni edhe një rend me bukë të kaluar në vezë e sipër tyre edhe një rend me proshutë e djath.

Në fund mbulojeni me rriska buke, spërkatini me pak rigon dhe piqini në furrën e parangrohur në 200 gradë për 15 minuta.

 


 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor