Tendencat e fundit te modes 3 Mars 2020

5 veshje që duhet të kombinoni këtë Mars; trendet që u panë më shumë gjatë javës së modës

Tendencat e fundit te modes

5 veshje që duhet të kombinoni këtë Mars; trendet që u panë më shumë gjatë javës së modës

Pranvera është (gati) në ajër, dhe ne jemi më shumë se të gatshëm të fillojmë të heqim palltot e rënda nga dollapi. Këtu janë 5 ide me veshjet dhe trendet më të para gjatë javës së modës:  

Zgjidhni aksesorin më të madh dhe të dukshëm: Nëse po filloni të shqetësoheni se dimri nuk do të mbarojë kurrë, nuk jeni vetëm. Por duke e mbështjell veten në një shall mbulesë super të ndritshme do t’ju sjellë pak pranverë nga ngjyrat!

Provoni një pardesy: paso janë një prirje kryesore për pranverën, por mendoni përtej versionit klasik ngjyrë bezhë. Ngjyrat e ndritshme, printet dhe materialet e pazakonta janë ato me të cilat duhet të eksperimentoni

Mbajini duart e lira: përdorni çanta të cilat nuk duhet t’i mbani në duar por thjeshtë në qafë ose në krahë

Kombinoni dizenjon e fustanit me atë të palltos: nuk është e thënë të jenë të njëjta por të përafërta dhe do të jeni në modë!

Provoni çantat e vogla: Të gjitha ato që ju nevojiten vërtet janë: telefoni, çelësat, kartat e kreditit dhe balsami i buzëve. Një çantë e vogël ju nxë të gjitha këto!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor