Femijet 3 Mars 2020

Emrat për fëmijë më të bukur të 2020-ës; rikthimi i emrave të vjetër

Femijet

Po kërkoni një emër fëmije që është i thjeshtë në shqiptim dhe i bukur por gjithashtu t’ju tërheq vëmendjen kur e dëgjoni? Mos shikoni më larg sepse në këtë artikull kemi të gjithë emrat e preferuar të mamave për 2020-n :

1.Nensi: Është rikthyer në modë nga një seria i quajtur “ Stranger things”

1. Pamela: Sigurisht, gjithmonë mund ta quani shkurt Pami

1. Elizabet: Pothuajse të gjithë nënat dhe gjyshet më ikonike dhe stërgjyshet e kanë patur të preferuar këtë emër.  Mos të harrojmë që është dhe emër princeshash

3. Xhenet: Mos u habitni nëse ajo do të lindi një këngëtare e njohur J  

4. Cherie: Emrat francez gjithmonë në modë

5. Patricia: Vjen me dy nofka po aq të bukura: Patty dhe Trish.

6. Ester: Pak biblike, shumë e adhurueshme.

7. Linda: kuptimi i këtij emri është e bukur J

8. Maura

9. Evelin

10. Lorelai: gjithashtu nga seriali i njohur “Glimour Girls”

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor