Kujdesi per fytyren 26 Shkurt 2020

Poret e fytyrës tuaj janë shumë të mëdha? Bëjini të padukshme në këto mënyrë

Kujdesi per fytyren

Gjatë verës fytyra me yndyrë bëhet më pak e përballueshme për shkak të vapës së madhe dhe papastërtive që mbart pluhuri dhe ajri. Duhet gjithnjë të kujdesemi për të, ta lajmë sa më shpesh të mundemi por dhe një maskë nuk do t'ju bënte keq përkundrazi do t'ju jepte një dorë më shumë. 

Përbërësit:

1 e bardhë veze

1 lugë caji miell misri

Përziejini të gjithë përbërësit bashkë por fillimisht e bardha e vezës duhet të jetë bërë në formë shkume. Pasi të jenë bërë të njëtrajtshme aplikoneni në fytyrë për 15 deri në 20 minuta. Në dy minutat e fundit masazhoni fytyrën në formën e një skrabi. Më pas shpëlajeni më ujë të ftohtë në mënyrë të tillë që të mbyllen poret.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor