Showbiz 23 Shkurt 2020

Një lëkurë si Kate Middleton? 5 hapat kryesore të rutinës së saj të fytyrës

Showbiz

Hapi i parë: Pastrimi

Pastrimi  hap rrugën për thithjen e produkteve të trajtimit. Zgjidhni një pastrues që është i butë, që të shkrihet me make-upin dhe të ketë një përbërës eksfoliues. 

Hapi i dytë: Maska

Përfshini dy maska në regjimin tuaj - një që largon papastërtitë e thella dhe atë që hidraton.  Përdorni secilën sipas nevojës, deri në tre herë në javë.

Hapi i tretë: Krem për sytë

Lëkura rreth syve tuaj kërkon një krem të lehtë. Përdorimi i një hidratuesi të fytyrës mund të çojë në krijimin e pikave të vogla, të bardha rreth kapakëve dhe mund të shkaktojë ekzaminimin e make up-it.

Hapi i katërt: Kremrat e ditës dhe të natës Kremrat e ditës shpesh përfshijnë kremrat e diellit dhe antioksidantët për të mbrojtur nga agresorët e mjedisit. Kremrat e natës përmbajnë përbërës që mbështesin proceset e riparimit të natës së lëkurës tuaj. Nëse nuk doni të përdorni dy të ndryshëm mund të përdorni krem 2 në 1 dite dhe nate.

Hapi i Pestë: Krem dielli

Kreu i diellit është thelbësor për t'u mbrojtur kundër plakjes dhe kancerit të lëkurës. SPF do tj'u mbulojë të metat dhe do ta bëjë lëkurën tuaj më me shkëlqim.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor