Marredhenia ne çift 20 Shkurt 2020

Mënyra se si i dashuri ju shpreh dashurinë tregon seriozitetit e marrëdhënies tuaj; Mësoni tani nëse është ai i duhuri apo jo

Marredhenia ne çift

Të thuash "Të dua" është ndoshta mënyra më e lehtë për të njoftuar dikë që ju intereson për ta, por nuk është mënyra e vetme. Kur bëhet fjalë për të shprehur emocione, çdo individ është i ndryshëm. Ndërsa disa përdorin fjalë, të tjerët mbështeten më shumë në veprime dhe gjeste. Nëse keni dyshime në mënyrën që parteri juaj tregon dashurinë atëhëerë duhet të mësoni këto mënyra të mëposhtme:

-Një partner që ju dëgjon shumë: Nëse partneri juaj është i gatshëm t'ju dëgjojë dhe t’ju ngushëllojë në ditët tuaja të trishtuara dhe të lumtura, ata nuk janë vetëm një dëgjues i shkëlqyeshëm, por gjithashtu ata vlerësojnë besimin në marrëdhënien tuaj.

- Kur jeni i dashuruar, puthja është një nga gëzimet më të mëdha për të qenë në një lidhje. Nëse partneri juaj pëlqen t’ju përkëdhelë aq shumë sa dhe ju, kjo nënkupton që ata gjithashtu e duan të kalojnë kohë cilësore me ju dhe vlerësojnë intimitetin në marrëdhënien tuaj. Jo vetëm kaq, puthjet e rastit të ballit dhe përqafimet janë gjithashtu një shenjë e atyre që përpiqen t'ju tregojnë se sa të rëndësishme jeni për ta dhe pa përdorur fjalët.  

- Të qenit në një marrëdhënie nuk është e barabartë me thjesht të qënit të lidhur, apo të qëndroni me dikë gjithë ditën.  Në fund të ditës, ju jeni 2 individë të veçantë me qëllime dhe ëndrra të ndryshme. Nëse partneri juaj ju inkurajon të kushtoni më shumë kohë për të arritur qëllimet tuaja, në vend që të ankoheni për to që nuk janë qendra e vëmendjes tuaj, kjo do të thotë se ata vlerësojnë hapësirën personale. Të kuptuarit që partneri juaj gjithashtu ka një jetë dhe të drejtën për të ndjekur ëndrrat e tyre është një shenjë pjekurie dhe dashurie të vërtetë.

-Ju ndihmon në punët e shtëpisë: Nëse partneri juaj nuk e ka problem të bëjë punët e shtëpisë me ju, atëherë është një shenjë që partneri juaj ju konsideron si të barabartë. Është vërtet e vështirë të gjesh dikë që e vlerëson barazinë në një marrëdhënie.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor