Showbiz 11 Shkurt 2020

"Nuk e pranoj që ajo s'është më" gruaja e Kobe Bryant kujton e pikëlluar vajzën 13-vjeçare

Showbiz

Bashkëshortja e Kobe, Vanessa Bryant ka ndarë një dedikim prekës, pas humbjes tragjike të së bijës. Ajo shkruan për mungesën e madhe që ndjen, dhe trishtimin e pafund, për humbjen e Kobe dhe Gianna-s.

Me dhimbjen e një nëne, Vanessa Bryant shprehet se ende nuk e pranon që bashkëshorti dhe e bija nuk janë më mes tyre.

“Unë kam qenë e gatshme t’i them ndjenjat e mia me fjalë. Truri im nuk pranon që Kobe dhe Gigi janë zhdukur. Unë nuk mund t’i përpunoj të dy në të njëjtën kohë. Është sikur unë jam duke u përpjekur ta përpunoj Kobe-in, por trupi im refuzon të pranojë që Gigi im nuk do të kthehet më tek unë. Kjo është e gabuar. Pse duhet të jem në gjendje të zgjohem një ditë tjetër kur vajza ime e vogël nuk është në gjendje ta ketë atë mundësi?! Jam kaq e mërzitur. Ajo kishte aq shumë jetë për të jetuar. Atëherë e kuptoj se duhet të jem e fortë dhe të jem këtu për 3 vajzat e mia. Nuk jam e mërzitur nuk jam me Kobe dhe Gigi-n, por mirënjohës që jam këtu me Natalia, Bianka dhe Capri. Unë e di se çfarë po ndjej është normale. Është pjesë e procesit të pikëllimit. Unë thjesht kam dashur të ndaj në rast se dikush ka pësuar humbje si kjo. Zot do të doja që ata të ishin këtu dhe ky makth të mbaronte. Lutje për të gjithë viktimat e kësaj tragjedie të tmerrshme. Ju lutem vazhdoni të luteni për të gjithë,”- shkruan Vanessa Bryant.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor