Guide per shendetin 5 Shkurt 2020

Mësoni problemet shëndetësore nga pozicionimi i rrudhave në fytyrë; Përveç plakjes ato ju ndihmojnë njësoj si mjeku

Guide per shendetin

Dhe pse nuk na pëlqejnë rrudhat, ato janë një pjesë e natyrshme e plakjes. Ata janë një shenjë në mënyrë të pashmangshme rritemi. Por përveç shfaqjes së moshës, çdo rrudhë ka kuptimin e vet të veçantë dhe zbulon shumë detaje tërheqëse për trupin dhe shëndetin tonë:

Vijat horizontale të rrudhave në ballë quhen "Linjat shqetësuese", dhe me të drejtë. Të kesh këto rreshta në ballin tuaj është kryesisht një tregues që hasni dhe mbani mbi një sasi të madhe stresi çdo ditë, dhe nëse ato theksohen veçanërisht kjo do të thotë që duhet të ngadalësoni dhe relaksoheni më shumë.

Rrudhat në vetullën e majtë ose të djathtë: kanë një lidhje të drejtpërdrejtë me shpretkën tuaj. Nëse vëreni se linjat pranë vetullës tuaj po bëhen gjithnjë e më të spikatura për një kohë të shkurtër, mund të jetë një shenjë që shpretka juaj po funksionon në mënyrë të gabuar dhe ndoshta mund të dëmtohet. Në këtë situatë, mos hezitoni të konsultoheni me një mjek.

Të kesh një vijë përgjatë kockës së hundës mund të thotë se vuani nga alergjitë, por gjithashtu mund të tregojë shqetësim dhe stres të tepërt. Për më tepër, linjat e urës së hundës janë të lidhura edhe me jetën tuaj të dashurisë, konkretisht me epshin tuaj.

Rrudhat anash syve: mund të nënkuptojnë se buzëqeshni me tërë fytyrën tuaj, prandaj e lëvizni fytyrën në atë mënyrë që të krijojë këto linja. Por, gjithashtu mund të nënkuptojë që keni probleme me shikimin dhe se shpesh mundoheni që të shihni më mirë.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor