Keshilla bukurie 25 Janar 2020

Sekreti për fytyrë të pastër dhe flokë plot jetë është brenda një kokrre qepe

Keshilla bukurie

Ndonjëherë, për të zgjidhur disa probleme, të vogla a të mëdha qofshin, duhet vërtetë shumë pak! Në këtë rast, vetëm një kokërr qepë…Bëhet fjalë për parandalimin e problemeve të lëkurës së fytyrës të shkaktuara nga alergjitë e pranverës apo shkaqe të tjera.

Mjafton të fusni një qepë brenda një gote të madhe me ujë dhe ta lini të mbuluar për 1 ditë. Më pas, përdorni lëngun e saj si pastrues fytyre, për të hequr grimin etj.... Me të njëjtin lëng mund të lyeni edhe flokët e ashpër apo të dëmtuar. Vetëm se, në këtë rast, duhet të lani flokët me lëngun e lëkurave të qepës.
Lëngu i qepës shpërben edhe për të larguar kolestreolin e keq prandaj mos e harroni një gotë në ditë në rast se vuani! 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor