Kujdesi per trupin 21 Janar 2020

Depilimi brazilian, a është ai i rrezikshëm dhe cdo gjë që duhet të dini

Kujdesi per trupin

Të gjithë kemi dëgjuar për depilimin e bikinit, por çfarë do të thotë depilimi brazilian? Do të thotë të heqësh qafe të gjitha flokët atje poshtë, në zonën tuaj intime.

Në këtë udhëzues, ne do të zbulojmë gjithçka që ju duhet të dini për dyllin famëkeq brazilian; niveli mesatar i dhimbjes etj. Ne gjithashtu do t'ju tregojmë të mirat dhe të këqijat e rruajtjes kundrejt depilimit:

Me një depilimi bikini, estetistet do të depilojnë gjithçka jashtë linjës suaj të bikinit. Depilimi brazilian është e kundërta do të depilohet e gjithë pjesa juaj intime, brenda vijës tuaj të bikinit!

Pas një depilimi brazilian për herë të parë, rezultatet mund të zgjasin diku nga tre deri në gjashtë javë, varet se sa shpejt është niveli i rigjenerimit të flokëve tuaj.

Me depilim të rregullt, zgjatja e flokëve do të bëhet më e ngadalshme dhe rrënjët do të bëhen dukshëm më të holla. Pavarësisht nëse dëshironi ta bëni këtë lloj depilimi apo jo , gjëja më e rëndësishme është që të jeni të qetë dhe komfort në  lëkurën tuaj. Trupi juaj, rregullat tuaja!

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor