Tendencat e fundit te modes 12 Janar 2020

Harrojeni zymtësinë e të zezës në dimër; Kjo është ngjyra e vitit 2020

Tendencat e fundit te modes

Vitin e kaluar ngjyra e vitit ishte ajo e koralit si për dimrin ashtu dhe për verën. Në 2020 një vit i ri dhe ngjyrat kanë ndryshuar, Nuk është më një kaq e ndezur dhe e "qeshur" sa korali por një ngjyrë që shumë prej jush mund ta keni në shtëpitë tuaja.

Jeshilja ushtarake do të jetë ngjyra që duhet të përshtateni sipas stilistëve dhe gjithashtu ka qënë e pranishme në sfilatat për tendencat e reja. Më poshtë keni disa kombinime :

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor