Art Craft 13 Dhjetor 2019

Mendohuni dhe njëherë para se t'i hidhni pulovrat e vjetra; ja ç'mund të bëni me to

Art Craft

E dini që industria e modës është një nga ndotësit më të mëdhenj në planet? Nëse ju pëlqen të ricikloni, bëjeni me veshjet tuaja. Më poshtë do t'ju tregojmë se si t'i ricikloni në mënyrë kreative pulovrat që nuk i vishni më.

Mund të bëni çizme të ngrohta, byzylykë për kyçin e dorës, kapuçë për dimër, etj.

Duke ndjekur hapat si në foto, mund të përgatisni një çantë prej cohe të cilën mund ta përdorni për pazar, por edhe si objekt stili në shtëpi.

Gjithashtu, duke ndjekur hapat në foto mund të bëni një mbulesë për ndriçuesin tuaj dhe rezultati do të jetë vërtet origjinal.


Duke bashkuar copat e disa pulovrave, të qepura së bashku me precizion, mund të krijoni një kuvertë patchwork, shumë  e bukur për dekor.

Me një pulovër me motive si në foto, mund të realizoni një jastëk të butë ku macja juaj të qëndrojë rehat.

Me një pulovër të vjetër mund të bëni edhe një çantë të bukur me ngjyra.

Mund të bëni gjithashtu edhe një palë pupa për të qëndruar ngrohtë në shtëpi.

....Dhe një palë doreza të leshta dimri.

Këto janë vetëm disa ide. Ju mund të bëni edhe shaje, jastëkë dhe objekte të tjera sipas dëshirës e fantazisë suaj.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor