Floket 22 Nëntor 2019

Balsami me dy përbërës që u jep flokëve jetë dhe gjallëri

Floket

Kujdesuni për flokët tuaj rebelë me medikamentet e gjetura në shtëpi si sherbela, kamomili apo farat e linit. Këto të fundit sigurojnë një balsam të mrekullueshëm për flokë të fortë, të plotë e të dendur. Mjaftojnë vetëm dy përbërës: ujë dhe një grusht farash lini.

1. Merrni farat e linit, ujin dhe vendosini në tenxhere me presion.

2. Ziejini për 10 minuta

3. Kulloni ujin me një sitë. Kur të ftohet, kjo masë do të trashet.

4. Hidheni lëngun e trashë në një shishe bosh.

5. Përdoreni si një balsam normal.

5. Shpëlani flokët dhe vazhdoni me krehjen.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor