Tendencat e fundit te modes 17 Nëntor 2019

Aksesorët e flokëvë vazhdojnë të jenë NR.1; Ne ditët e festa nuk duhet t'ju mungojnë këto modele

Tendencat e fundit te modes

 

Aksesorët e flokëve vitet e fundit kanë qënë trendi I cili ka cmendur të gjitha blogeret nëpër rrjetet sociale apo në sfilatat e ndryshme të modës. Por ato nuk janë thjesht një trend por janë ai detaji kryesor që e bën një veshje ndryshe dhe të shkëlqeje prandaj dhe në ditët e festa që poafrojnë bëni mirë ti shtoni veshjeve një prej tyre:

Rrethi i kokës me perla:

Karficat me ngjyra:

Karficat me gura:

Rrethi me gura:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor