Aktualitet 26 Tetor 2019

Mon Guerlain, vjen në Shqipëri parfumi i Angelina Jolie

Aktualitet

Prestige Group, me në krye sipërmarrësen Elona Çaushi, sjell në Shqipëri parfumin Mon Guerlain, një aromë e frymëzuar nga gruaja e sotme, e pavarur, e fortë dhe sensuale. Guerlain është një nga brandet e njohura që Prestige Group sjell në Shqipëri, duke shtuar kështu portofolin e gjerë të kompanisë.

Mon Guerlain, aroma e famshme franceze njihet ndryshe edhe si aroma e Angelina Jolie. Ky parfum u prezantua ditën e enjte, në një event i cili bashkoi personalitete nga fusha të ndryshme si biznesi, media, arti dhe moda.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor