Astroliving 18 Shtator 2019

Saturni në prapavijë "j'ua ka nxirë jetën" për 4 muaj, por pas datës së sotme ja ç'duhet të presin 12 shenjat e horoskopit

Astroliving

Ndonëse në fushën e astrologjisë, vajtja në prapavijë e Mërkurit, konsiderohet si një nga lëvizje më të fuqishme, zhvendosja prapa e Saturnit, meriton gjithashtu të njëjtën vëmendje.

Në thelb, Saturni është palneti i “organzimit dhe i planeve” dhe çdo lëvizje e tij, u jep nga një mësim 12-të shenjave të horoskopit, pavarësisht nëse ndiheni sikur i keni përvetësuar këto të fundit apo jo. Saturni lëviz edhe me shumë shpejtësi - duhen rreth 29.5 vjet për një rrotullim të plotë rreth diellit dhe prej 30 prillit është vendosur në shenjën e Bricjapit.

Si rezultat, për 4 muajt e fundit, jeni ndjerë të rënë moralisht, të pamotivuar dhe në vend të përparimit, ju keni rishikuar, rivlerësuar çdo marrëdhënie rreth jush! Këtë kohë keni vendosur kufij të rinj dhe i keni premtuar vetes të tregoheni më të disiplinuar.

Tani gjithçka do të jetë më e lehtë, pasi të gjithë sikletin e keni hedhur prapa krahëve .

Fatmirësisht, duke filluar nga 18 shtator, Saturni nuk është më në prapavijë! Tani do të jeni të aftë të vini në veprim të gjitha dijet që keni marrë dhe gjithçka do të ndodhë në të mirën tuaj.

Nëse keni bërë ndonjë gjë të gabuar këtë verë, osë gjatë asaj të shkuarës, faleni veten dhe ecni përpara. Qëllimi i të gjithëve (Saturni i do qëllimet): shijoni frytet e punës suaj! Gjërat do të bëhen më të lehta. Lista juaj e detyrave është pak e ngarkuar, por asgjë nuk është e pamundur. Cosmopolitan

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor