Astroliving 13 Shtator 2019

I gërryen deri në palcë, zbuloni cila është frika më e madhe për çdo shenjë të horoskopit/Pjesa 1

Astroliving

Shenjat e zodiakut na tregojnë shumë për personalitetin tonë, por a e dini se ata mund të zbulojnë edhe frikën tonë më të thellë? 

Dashi

Frika e parë dhe kryesore e lindur nga të gjitha Dashët është klaustrofobia (frika nga hapësira e mbyllur). Ata janë shumë të frikësuar nga humbja e lirisë për të vepruar dhe lëvizur. Prandaj, për një përfaqësues të kësaj shenje është më e lehtë të ecësh deri në katin e 50-të se sa të përdorësh një ashensor. 

Demi

Është e rrallë që këta njerëz miqësorë dhe të qetë të hapen tërësisht. Vetëm miqtë dhe të afërmit e ngushtë mund të njohin ndjenjat dhe mendimet e Demit, aq të ndyra me emocionuese. Në përgjithësi, pak gjëra mund të trembin përfaqësuesit e kësaj shenje.

Binjakët

Njerëzit që i përkasin kësaj shenje janë më të aftë se të tjerët për të formuluar mendimet e tyre në një mënyrë bindëse, e cila u lejon atyre të shmangin shqetësimet e panevojshme. Binjakët përdoren për t’i nënshtruar ndonjë fenomen ose ngjarje në një analizë të thellë, por kjo nuk i ndihmon ata të luftojnë frikën e tyre të pandërgjegjshme.

Gaforrja

Karakteristikat të tilla si ndjeshmëria, droja dhe vetëkontrolli, që nga mosha e hershme, shkaktojnë zhvillimin e frikërave të ndryshme te Gaforrja. Asnjë shenjë tjetër e zodiakut nuk mund të “mburret” nga një shumëllojshmëri frike: klaustrofobi, frikë nga thellësia dhe frika nga errësira. Për më tepër, kjo shenjë e prekshme ka një frikë të madhe për paraqitjet publike. Dhe, në bazë të kësaj frike, catagelofobia mund të zhvillohet (frika e ngacmimit).

Luani

Duket se fati nuk ka asnjë shans për të frikësuar Luanin, por virtytet e tij më të rëndësishme janë gjithashtu burimi kryesor i fobis së tij. Frika e humbjes së dinjitetit mbizotëron vazhdimisht këtë shenjë. Për më tepër, Luani shpesh është i prirur për fobitë obsesive, të cilat mbeten keqkuptimet dhe nënvlerësimet. Luani ka një nevojë të vazhdueshme për lajka.

Virgjëresha

Ëndërrimi dhe meditimi për diçka që nuk ka kuptim nuk është aspak aktivitet i përshtatshëm për Virgjëreshat, të cilët kanë një mendje jashtëzakonisht racionale dhe të kthjellët. Ata nuk mund të relaksohen, kështu që ata kanë frikë të ndryshme. Meqenëse anëtarët e Virgjëreshës varen fort nga opinionet e të tjerëve, ata kanë frikë nga mundësia e talljes, të qenit subjekt i shakave dhe thashethemeve.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor