Dekorime 12 Shtator 2019

Me një zgjedhje, gëzo dy shtëpi në Pierre Cardin Home

Dekorime

Shtatori njihet si muaji i ndryshimeve: fillojnë të bien gjethet, fëmijët nisin shkollën, ulen temperaturat... dhe për ata që gjatë verës i kanë ngritur tapetet për ta mbajtur shtëpinë të freskët, ka ardhur koha t’i shtrojnë.

E meqë jemi tek tapetet, këtë shtator, si asnjëherë tjetër, Pierre Cardin ka menduar për të gjithë. Jo vetëm për ata që duan t’i japin një frymë të re shtëpisë, por edhe për ata që kanë mundësi të kufizuara.

Deri në datë 30 shtator, mund të shkoni në një prej “show room”-eve të Pierre Cardin, të jepni tapetet tuaja të vjetra, të cilat do të vlerësohen, e të merrni tapete të reja. Tapetet që do të jepni, më pas do të riparohen dhe do t’u dhurohen familjeve në nevojë.

Ejani dhe ju, dhuroni një tapet. Do t’jua vlerësojmë, merrni një të ri, gëzoni dy shtëpi!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor