Showbiz 11 Shtator 2019

Me historinë e vajzave të saj, Aurela na kujtoi se ç'heqin motrat e vogla në shtëpi

Showbiz

Aurela Gaçe, me një postim për vajzat e saj, u kujtoi historinë e jetës të gjithave atyre që janë motra të vogla. Të pakta janë rastet kur veshin rroba, këpucë e çanta të reja se kanë ato që ka lënë motra e madhe. Ndonjëherë duhet të jenë edhe 'nën urdhrat e tyre', por ama kanë gjithmonë dikë që kujdesen për to.
Abigail po shkon në kopsht me rrobat dhe çantën që i fali Grace, e cila po e përcjell për dore për në kopsht. Dhe Aurela kujdeset që të mos rriten me modelin 'jo janë të miat, jo janë të tuat', por me dashurinë dhe dëshirën për të ndarë gjithçka me njëra tjetrën.


"Dritat e syve të mi. Motra e madhe përcjell te voglën në kopsht #ditaetretë E vogla mban gjithe rrobat që la e madhja, edhe çantën na e fali motra . Se kështu jane motrat edhe vëllezerit sigurisht", shkruan ajo në postimin e saj.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor