Showbiz 10 Shtator 2019

Për emrin e vajzës së vogël, s'vendosi as Fevziu, as familja. Paska një histori të çuditshme

Showbiz

I ftuar në programin 'Rudina' ku foli për librin e tij të ri i cili është në proces redaktimi, Blendi Fevziu rrëfeu një histori shumë interesante. Atë të emrit të vajzës së vogël, Alis.

"Kur do vinim emrin e vajzës së vogël, unë isha për këtë që ka, Inesi ishte e dyzuar, Mishel kishte alternativat e saj. Kur po shkoja me Mishel në maternitet ditën që vajza lindi, e pyeta 'ç'do bëjmë për emrin?' Duke folur, një moment ajo më thotë: "Eee, thuaj ç'të duash ti, po emri ka dalë nëpër portale. Epo në rregull atëhere, nuk po e ndryshojmë, i thashë."

Siç duket unë e kisha diskutuar me dikë emrin Alis dhe e kishte zbuluar", tregoi Blendi të cilit i kushtoi ky detaj dhe bëri, ç'bëri lejoi portalet të pagëzonin vajzën e tij.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor