Astroliving 4 Shtator 2019

Xhëp e xhëp gjithë ditën, cilat janë tre shenjat e horoskopit që nuk u mbyllet goja kurrë

Astroliving

E para lindi gjuha e më pas shkrimi, megjithatë kjo nuk do të thotë se duhet e mund të flasim për gjithçka. Megjithatë duket se ky rregull nuk vlen për shenjat e mëposhtme, të cilat jo vetëm që kanë qejf të merren me llafe, por nuk u mbyllet goja kurrë. 

Binjakët 

Si mund të pushoj së foluri një shenjë e udhëhequr nga Mërkuri? Planeti i mendimit u jep atyre edhe një aftësi të madhe për ta shprehur gjithmonë atë që mendojnë, dhe për hir të së vërtetës Binjakët mendojnë shumë. Në çdo tavolinë ata janë personat që flasin më shumë, dhe ju mund ta dalloni lehtësisht një Binjak në bisedë e sipër.

Luani

Për Luanin çdo gjë është një shfaqje. Ata pëlqejnë të tregojnë histori, të bëjnë demonstrime madhështore dhe të kënaqin turmat. Ju do të merrni gjithashtu, mundësinë për të folur por do t’ju duhet të prisni për sugjerimin tuaj. Nëse Luani është në një listë, kjo nuk do të vijë shumë kohë.

Ujori

Ujori është një tjetër shenjë ajri, dhe ata shpesh gjenden në një podium, duke mbledhur turmën për t’i kushtuar vëmendje një problemi të madh botëror. Pastaj përsëri, edhe në një bisedë private, Ujori nuk mund të mos të bëj fjalim. Ata kanë bërë hulumtimet e tyre dhe nuk mund të pushojnë derisa të gjithë të kuptojnë se çfarë është në rrezik.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor