Kujdesi per fytyren 25 Gusht 2019

Zëvëndësoni letrat e lagura me këtë përbërës dhe fytyra juaj do të duket mahnitëse

Kujdesi per fytyren

Ato janë tepër të përshtatshëm, sidomos për personat që nuk kanë kohë dhe durim për të larë fytyrën me shuëm produkte.  Janë të butë dhe qetësues në lëkurë. Por ajo që nuk sjell dicka të mira nga letyrat e lagura është fakti që nuk e heqin të gjithë produktin.  Ekspertja e bukurisë Sali Hughs, autor i Pretty Honest (Harper Collins) pajtohet me këtë që sapo thamë.

"Largimi i grimcave dhe papastërtisë përmes spastrimit të duhur është absolutisht thelbësor", thotë Sali. "Dhe NUK fshihen me letra të lagura," shton ajo.  Letrat e lagura bëjnë që në fytyrën tuaj të qëndrojne grimca bakteresh të cilat shkaktojnë infeksion dhe inflamacion.

Kështu që bëni kujdes dhe përdorni produktet e duhura qe gjenden ne farmaci.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor