Showbiz 14 Gusht 2019

Familja perfekte; Kjo foto e Efehanit tregon të gjithë lumturinë e Almedës dhe Tolgës që nga ardhja e tij në jetë

Showbiz

Kanë kaluar afërsisht 3 muaj që kur në familjen e Tolgës dhe Almedës erdhi Efehani, djali i tyre i parë. Gëzimi dhe përditshmërinë aktorja e ka treguar gjithnjë me fansat në rrjetet sociale, dhe po ashtu ka bërë dhe bashkëshorti i saj.

  Por pas kaq shumë kohës, ditën e djeshme Tolga dhe Almeda kanë ndarë me fansat një fotografi të familjes, tashmë me Efehanin e rritur dhe shumë të buzëqeshur.

Mjafton të shohim Fotografinë dhe kuptojmë përkujdesjen e Tolgës për dy dashuritë e jetës së tij .

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor