Veshje 8 Gusht 2019

Po afrojnë dasmat e shtatorit; Këto fustane janë ideale për të gjithë të ftuarit

Veshje

Nëse duhet të merrni pjesë në një martesë në Vjeshtë,në shtator konsiderojeni atë një bekim. Sezoni ju jep motin e përsosur për të veshur gjithçka që dëshironi duke ju kursyer nga mendimet e shumta për ngjyrat dhe modelet.

Zgjidhni mëngët e gjata pa frikën e djersitjes nëpër mëndafsh, vishni një fustan mëndafshi me një shtresë të hijshme tyli, madje edhe më mirë provoni një kadife  florale sepse ka ngjyrat perfekte për shtatori. 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor