Marredhenia ne çift 7 Gusht 2019

Nga seksi i thjesht deri tek aktet e tjera, ja sa kalori digjni ekzaktësisht në shtrat (por jo vetëm)

Marredhenia ne çift

Për të satën herë abonoheni në palestër dhe nuk shkoni asnjëherë? Në rregull, për mos ta filluar menjëherë me demoralizime, po ju themi që nuk keni nevojë fare për ushtrime me pesha të rënda (për sa kohë keni një partner/e)

Sipas të dhënave të Perfect Fit, një linjë produktesh lodrash seksi një femër djeg rreth 230 kalori për 25 minuta marrëdhënie seksuale.

Por hulumtimi shkoi më tej duke përllogaritur se cilat akte djegin më shumë kalori.

Masazhimi gjithashtu rezulton një aktivitet shumë frytdhënës sepse për një orë, ju digjni 80 kalori (jo ju që përfitoni e rehatoheni në shtrat, por personi që vërtet djersin)

Të përformosh seks oral djeg 100 kalori për gjysmë ore.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, sa më shumë ‘të zhurmëshëm” të jeni aq më shumë kalori digjni. Mos u shqetësoni se mund t’ju dëgjojnë fqinjët, sepse për kaloritë që do të digjni ai vlen.

Burimi: Cosmopolitan.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor