Kujdesi per trupin 24 Korrik 2019

Muaj të nxehtë dhe temperatura të larta? Këto 3 skrabe për trupin janë zgjidhja që ju duhet

Kujdesi per trupin

Vera është e nxehtë, dhe ne duhet të kujdesemi në temperaturat ekstreme. Por lëkura jonë gjithashtu luan një pjesë të rëndësshme në këtë mbrojtje.  Skrabet e trupit janë mënyra e përsosur për të shtresuar dhe për të siguruar që lëkura juaj është e gatshme gjatë verës. Nuk është nevoja ti blini ato nëpër dyqane të posacme pasi mund t'I bëni dhe vetë në shtëpitë tuaja pasi ajnë shumë të lehta dhe funksionale. Për më tepër produktet që ju përdorni I keni më të sigurta se ato që blini në dyqane. Këto janë tre llojet e skrabit të trupit që mund të bëni këto muaj:

Vaj kokosi dhe kafe: përziejini të dyja deri sa të krijohet një përbërje homogjene. Kafeja është e rëndësishme dhe për të luftuar celulitin ndërsa vaji I kokosit për hidratimin e trupit. Masazhoni trupin tuaj lehtësisht dhe më pas shpëlajeni. Përsëriteni dy herë në javë.

Sheqer kaf dhe kanellë: ky gjithashtu është një skrab shumë I përhapur të cilin mudn ta përgatisni në shtëpi pasi vetitë e shumta të kanellës janë perfekte për trupin gjatë verës. Gjithashtu nëse e shoqëroni me ujë dhe kanellë gjatë ditës.

Kripë dhe vaj kokosi: është skrabi ideal për lëkurë të thatë pasi vaji kokosit ëshët perfekt për hidratim.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor