Kujdesi per trupin 19 Korrik 2019

Si të parandaloni thyerjen dhe petëzimin e thonjve pasi hiqni manikyrin xhel; Ja 5 truke si të forconi thonjtë

Kujdesi per trupin

Xheli, akriliku apo tipsat mund të dëmtojnë thonjtë dhe estetistet rekomandojnë që të paktën një herë në tre muaj duhet t’i lini thonjtë të forcohen, për të mos u dëmtuar më shumë. Nëse vazhdoni t’i bëni thonjtë çdo muaj, këta të fundit do të dobësohen , do të petëzohen e do të thyhen, Për të parandaluar një gjë të tillë Living do t’ju njohë me 5 sekretet si të forconi thonjtë pas një manikyri xhel. 
Një herë në kaq kohë duhet të zëvendësoni limën me prehësen e thonjve! Prijini thonjtë shkurt pasi në këtë mënyrë do të rriten më të fortë! 
Masazhoni kutikulat dhe thonjtë me vaj ulliri dhe limon dhe më pas lyijini duart me krem. Kremi do të krijojë një barrierë në mënyrë që yndyra e vajit të përthithet plotësisht nga lëkura e thonjtë e të mos fshihet. 
Mos bëni gabimin të prisni kutikulat pasi mund të bëhen burim infeksioni! 
Gjatë ditëve që thonjtë nuk i keni me xhel, mund t’i lyeni me një forcues thonjsh. Burimi:PureWow

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor