Marredhenia ne çift 1 Korrik 2019

3 ushqimet që zbehin dëshirën seksuale, mos i hani pasi do të bëni figurë të keqe para partnerit

Marredhenia ne çift

Ushqimi dhe seksi duket se kanë një lidhje të veçantë me njëri-tjetrin. Ashtu sikurse ka ushqime afrodiziake që nxisin epshin, po ashtu ka edhe ushqime të cilat ulin dëshirën seksuale. Në qoftë se keni kohë që njiheni me dikënd dhe mendoni se ka ardhur momente për të patur marrëdhënie intime, bëni mirë të mos konsumoni ushqimet e mëposhtme, gjithmonë nëse nuk doni të bëni figurë të keqe para tij/saj.

Soja dhe nënproduket e saj: Burrat as që duhet ta çojnë në mendje të hanë nënproduktet e sojë para seksit, pasi jo vetëm ul nivelin e testosteronit, por zbeh dukshëm dëshirën për seks.

Alkooli: Alkooli mund të ndikojë pozitivisht në vetëbesimin, por negativisht në aftësinë seksuale. "Alkooli në fakt redukton nivelet e testosteronit dhe ndikon negativisht në funksionin seksual", thonë mjekët, duke rritur rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe disfunksionit erektil.

Frutat si boronica, luleshtrydhet dhe mjedrat përmbajnë sasi të mëdha të pesticideve që imitojnë estrogjenin dhe në këtë mënyrë mund të ndikojnë negativisht në dëshirën seksuale.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor