Keshilla mode 27 Qershor 2019

Ndihuni më të rinj me disa truke të vogla; Ekspertët japin disa këshilla të vlefshme

Keshilla mode

Shpesh shumë gra bëjë gabime në të veshur, të cilat i bëjnë të duken më të mëdha në moshë ndërkohë që ka veshje dhe truke të caktuara që do t’i bënin të dukeshin akoma më të reja dhe më mirë.

“Përqafoni” copat me motive; Nëse ju pëlqejnë shumë veshjet e ngarkuara dhe me motive të ndryshme bëni mirë të zgjidhni modele që kanë prerje në bel apo që tregojnë pak format. Kështu do të dukeni më mirë dhe jo super të ngarkuara.

Çdo njeri shëndoshet në zona të ndryshme kur fillon dhe rritet. Por nëse ju keni tendencën të shëndosheni në pjesën e sipërme të trupit atëherë bëni mirë të zgjidhni pantallona. Por jo ato të ngushtat dhe ngjitur pas trupit, por një palë të lehta dhe të lirshme si në foton më poshtë.

Filloni të përdorni ngjyra të hapura: Ngjyrat e errëta kanë tendencën që t’ju tregojnë më të rritur dhe t;ju japin më shumë autoritet. Por pavarësisht kësaj ngjyrat e hapura do t’ju ndihmojnë për tu dukur më argëtues të qeshur dhe më me jetë.

Mos shpenzoni në varëse të mëdha: Arsyeja e parë është se do t’ju ngelet gjithnjë një pjesë e paprekur nga dielli dhe e dyta formojnë rrudha.

E zeza është e njohur për shkak se është një zgjidhje e shpejtë por  mund t'ju bëjë të dukeni më të vjetër. Për zgjidhje të shpejta përdorni  ngjyrë kafe dhe gri, gjë që do t'ju bëjë të duket më e re dhe më bukur, thotë Scherer.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor